keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Sietämätön värinälkä

"Kevät on tänä vuonna selvästi myöhässä. Viime vuonna tähän aikaan oli jo maaliskuu, mutta nyt mennään edelleen helmikuuta." - Tutkija Noenvarmana Kerro lehtilehti.fi:ssä.
Näinpä. Siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi valkoiseen väsynyt kylmä sieluni huutaa nälkäisenä ja janoisena värien perään. Värejä, värejä, tuokaa minulle kaikki maailman värit. Appelsiinimehut ja mansikat ja tuoreet mintunlehdet.

Onneksi tämän hetken muotivillitys on kerrankin samaa mieltä kanssani. Ei tarvitse kuin avata Internet tai käväistä kaupungilla saadakseen pienen elvyttävän ensiapuannoksen. Tämä ei varmaan selity pelkällä keväällä, sillä ei tätä joka vuosi tapahdu. Ehkä joka toinen. Taidan olla lopullisesti korruptoitu. Muutenkin havaittavissa on huolestuttavaa persoonanmuuntumista johonkin, toistaiseksi määrittelemättömään suuntaan. Yhä ja edelleen.

Maaliskuu on täynnä ideoita ja kiinnostuksia ja niitä kauan kaivattuja värejä. Tässä kuussa tai viimeistään pian jossain sopivassa raossa paneudutaan jättikanvaaseihin akryylimaaleilla sekä origameihin, vihdoin viimein. Ihana kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti